torsdag 4 november 2010

CupCakePraliner



Haft besök ikväll av min brorsdotter och förutom att titta på film och dricka varm choklad, hann vi också med att göra Cupcakepraliner med två fyllningar. Lakritstryffel och lemoncurd. Chokladfrosting på toppen.

7 kommentarer:

  1. Åh, vad söta! Jag måste också testa att göra sådanna någon gång.

    SvaraRadera
  2. Jäklars! Det ÄR tur att vi inte bor grannar. ;)

    SvaraRadera
  3. Erika - Jätteroliga att göra, men ta en GOD choklad. Jag var tvungen att göra dem på blockchoklad, eftersom F har nötallergi och den chokladen är INTE god.

    Helene - och jag ÄR glad över att jag har ett jobb med många kollegor! ;)

    SvaraRadera
  4. Lakritstryffel låter ju inte helt fel...

    Jodå, vi sopade mattan med övriga, börjar bli en följetong det där...

    Ha en härlig helg!

    SvaraRadera
  5. Hå och An - Lakritstryffeln är ljuvlig och enkel att göra.

    Får ni gratis dricka hela kvällen, som pris eller? :D

    SvaraRadera
  6. Så goda de ser ut..... kan man läsa receptet här någonstans? eller få av dig?
    Ha en bra vecka!
    Kram, S

    SvaraRadera
  7. S - De är goda också, men lite söta. Ska prova utan frosting nästa gång. Pensla knäckformar med tre lager choklad. Recept på frosting och tryffel hittar du under etiketter. Kram

    SvaraRadera