torsdag 29 september 2011

Vart tog glasyren vägen?

Jag älskar Mazariner! Hittade ett underbart recept här. Halverade receptet och tog mandelmjöl. Till glasyren tänkte jag använda min päronsoppa från päronmosförsöket. Jag blandade den med florsocker och tillsatte grön karamellfärg. Fin smet i skålen, men vart tog den vägen efter det att den kom på kakan??



Smaken var det inget fel på - tvärtom. Mmmm...och den smakade åtminstone päron!;)

7 kommentarer:

  1. Lustigt att den bara 'försvann' men kakan verkar inte desto mindre god för det.

    SvaraRadera
  2. jo men nog ser jag en liiiten liten skymt av grönt däruppe på kakan om jag tittar riktigt noga :) päronglasyr låter finfint!

    SvaraRadera
  3. Ja undra vart glasyren tog vägen, kul att du testade receptet

    SvaraRadera
  4. Så snopet! Tur att de blev goda iallafall!

    SvaraRadera
  5. Hanna - Man ska nog blanda med ren vätska. Själva kakan är supergod!

    Pernilla - Fram med förstoringsglaset, så ser man en grön liten klump... ;)

    Fluffan - Det var ett jättebra recept. Enkelt med mandelmjöl. Perfekt sätt att göra mazariner på. Nästan gång ska jag göra, som du med glasyren. Blir nog bättre då! :)

    Sofie - Själva kakan är supergod. Var nog vätskans fel tror jag.

    SvaraRadera
  6. haha, som det kan gå! De ser i alla fall urmumsiga ut, det är inte bara utsidan som räknas har jag fått lära mig ;)Mmm, päronsmak <3

    SvaraRadera
  7. Alexandra - Man kan verkligen undra vart den försvann....? Självklart är det insidan, som räknas mest... ;)

    SvaraRadera