måndag 31 oktober 2011

Mera höstmys

För några veckor sedan var jag bortbjuden och då fick vi den här lilla ljuvliga skapelsen! :)



Ta en hel Brie. Lägg på dina favoritnötter och en handfull tranbär. Ringla över honung och ställ in den i ugnen på 200-225 grader, 10-15 min. Servera miniknäcke till. Njuuuuuuuut!!

7 kommentarer:

  1. YUM!! Ååh, jag ÄLSKAR brie, speciellt ugnsbakad sådan <3 Så fint det blev med nötterna uppe på!

    SvaraRadera
  2. Perfekt till buffén året runt. Gott, snabbt, enkelt.

    SvaraRadera
  3. Jag älskar ugnsbakad ost, som tex Camembert, så jag lär ju gilla denna brien med! Mums!

    SvaraRadera
  4. Alexandra - Blev extra gott med just nötterna. Gärna om man tar några salta.

    Karolina - Mys vilken årstid som! :)

    Hanna - Tror att det var en Brie - i vilket fall som helst så var det gott! :)

    SvaraRadera
  5. åååååh, brieost. idag gick jag på jobbet och drömde om brieost på paprikakex från tuc. mmmmm. och ugnsbakad är inte heller så dum. det får det nog bli någon dag snart!

    SvaraRadera
  6. Åh så gott, och så blir den ljuvligt rinnig, det bästa av allt! Men tranbär på har vi inte testat, det måste vi ju göra...

    SvaraRadera
  7. Pernilla - Blir extra maffig varm! :)

    Mårtenssons - Ta lite salta nötter också. Man kan knappt sluta äta, trots att man rätt mätt... ;)

    SvaraRadera