måndag 21 november 2011

Man tror knappt att det är sant..

..men det är faktiskt den 21:e november idag! Förra året vid den här tiden var det SNÖ här nere, fast egentligen är dagens väder mer normalt novemberväder i Skåne. Dimma på morgonen och sedan smårått och fuktigt. Varmare framåt dagen och vindstilla var det idag till råga på allt. Fantastisk dag och jag har tillbringat den på golfbanan med E. Härligt att vara ledig en måndag och bara njuta. Efter rundan hade vi sett framemot en god lunch, men men det gick inte för nu ÄR det vinter och då stänger golfrestaurangen efter lunch. Basta!

Vi tog bussen till stationen istället och åt där. Nyöppnad saluhall på stationen med en massa matställen. Perfekt och bagen kunde man ha med in! Vi åt lammfärslasagne och lax med vitvinssås och är man ledig, så är man och därför blev det skånsk äppelkaka med vaniljssås till kaffet! :DNu ikväll har jag bakat Macarons med lakritssmak, men det är en helt annan historia! ;)

2 kommentarer:

  1. Åh, jag håller med dig, det har verkligen varit svårt att tro att det är november nu när det inte finns ett enda litet snökorn i luften! Men mörkret bevisar det ändå, och kylan börjar komma krypande...Mmm, skånsk äppelkaka <3 Hoppas man får se de där macaronsen snart :D

    SvaraRadera
  2. Fast egentligen tror jag att det är rätt normalt novemberväder. I varje fall här nere i södra Sverige. Bara de sista åren, som snön har kommit tidigt!

    SvaraRadera