tisdag 6 december 2011

Mjukstart för julkakorna



En av mina favoritkakor till jul. Mandelmussla med vispgrädde och körsbärssylt.

7 kommentarer:

  1. Jag har precis rört ihop fruktkakan som du skrev om förra december. Hade inte tillräckligt med russin och aprikoser hemma så jag fyllde upp med extra fikon och tranbär. Får se hur det blir.

    SvaraRadera
  2. Åh vad gott! I sann jämtländsanda brukar vi dock få dem serverade med hjortronsylt, men jag tror att jag alla gånger skulle föredra körsbärssylt!

    SvaraRadera
  3. Jisses vad gott det ser ut =)

    Jag har en tävling på min sida som jag tänkte tipsa dig om, du kan vinna ett unikt smycke =)

    Och nästa vecka kan du vinna en köksassistent från OBH Nordica =)

    Titta gärna förbi och var med och tävla!

    Kram
    /Nellie

    http://sockertussen.blogspot.com/2011/12/tavling.html

    SvaraRadera
  4. Karolina - Det blir säkert gott ändå. Man kan byta ut det mesta. Jag ska prova att göra en russinkaka i år, men jag stoppar nog i några fikon också! :)

    Louise - Jag är inte så svag för hjortron, men jag brukar ha svartvinbärssylt - hemgjord, men körsbär är nästan lika gott! :)

    Nellie - Det ska jag göra - ta mig en titt! :)

    SvaraRadera
  5. Nästan som Änglamat ju =)
    En av höjdarna på julen.

    SvaraRadera
  6. Låter toppen, härlig blandning av smaker!

    SvaraRadera
  7. Kent - Bara till att krossa den, så har du Änglamat.. ;)

    Alexandra - Gott! :)

    SvaraRadera