torsdag 20 september 2012

Inte lätt att ta igen allt det här!

Jag tittar in på bloggen och konstaterar att jag ligger hopplöst efter...både med uppdateringar och med att kommentera hos andra. Kan jag skylla på något eller någon kanske? Hmm.....nej, inte egentligen. Tiden kanske? Ja, den skyller jag på. Den bara rinner iväg! ;)

Jag kör en bildkavalkad igen - det blir i varje fall ett livstecken och en uppdatering! :)Sensommarmys på landet. Detta är min absoluta favorit och det är ju aldrig fel med champagne, även om den inte var gratis... ;)Mumsig kladdkaka på ett café i Bialitt vid Röstånga ungefär. Väl värt ett besök. En STOR gås finns det utanför, så man kan inte missa det. Charmigt café på landet och det har tydligen varit med i ett tv-program också.Med vattenmelon kan man göra mycket - här är ett tips. Blir så fina färger - perfekt mingelmat på sommaren!Bullbak..för en gångs skull har jag gjort dem helt traditionella med smör, kanel- och kardemumma.Cappuccino - jag gillar kaffe bäst på det sättet.Varit på konferens i Ystad igen. Underbar natur och miljö. Fina, gamla hus längs strandpromenaden.Hade det inte blåst, så hade jag kanske badat, kanske...Ystad är ju inte direkt känd för sina varma bad inte.... ;)Jag älskar badhytter. Kommer ett helt inlägg om dem senare. Härliga färger!Alltid svårt att välja, när man ska köpa bakelser. Vi löste problemet med att köpa olika och sedan delade vi allt på tre. :DDenna underbara ros fanns på Bornholm.

Allt för den här gången...det kommer mer, men som sagt....jag vet inte när! ;)

6 kommentarer:

 1. Du ser ut att ha det bra :) Fina bilder och goda godsaker! Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja men där känner vi ju igen oss lite grann, för visst är det Saltsjöbaden som du har besökt och fotograferat lite från.

  SvaraRadera
 3. Hovkonditorn - För bra, för att hinna skriva kanske! ;)

  Mårtenssons - Japp, årliga konferensen på Saltan! :) Jag såg en badhytt med ert namn på - bor ni där? ;)

  SvaraRadera
 4. Finfina bilder <3
  Kram. Sonja

  SvaraRadera
 5. De där bakelserna hade jag inte tackat nej till :-)

  SvaraRadera
 6. Sonja - Tack! :) Kram

  Linda - Du hittar dem på Ica Maxi! :)

  SvaraRadera