onsdag 10 oktober 2012

Här kommer cafétipset!

Nu är det ju inte sommar längre, men det kan ju vara ett bra tips inför nästa sommar! ;) Kanske har de öppet även på vinter, vem vet. Man får helt enkelt gå in på deras hemsida och ta en flukt, om man har tänkt sig en utflykt till Bornholm vintertid.

Detta underbara ställe, som G hade letat upp redan innan vi åkte, heter Fru Petersens Café och ligger i Östermarie på Bornholm. Ett helt bord fyllt utav danska smarrigheter. Fanns även brödbullar. Kaffe, te, saft och varm choklad med grädde. Fritt fram att äta, så mycket man orkar. Jiiipiiii....det var dock inga "lätta" bakverk, vilket innebar att man blev väldigt mätt väldigt snabbt, om man säger så! ;)

Man gör nog inte skäl för priset (inte vi i varje fall, trots att vi är kakmonster), men det är värt det ändå och dessutom var där en massa kul att titta på och en stor, härlig trädgård fylld utav blommor, fåglar och en katt! :)

Det var en överraskning precis i min smak! :D

2 kommentarer:

  1. Verkar som ett underbart ställe! Vi pratade faktiskt om att åka till Bornholm i sommar, men det blev inte av. Kanske nästa sommar. Då blir det Fru Petersens café, lita på det!

    SvaraRadera
  2. Bornholm är en fin ö och där är nästan alltid fint/hyfsat väder! Gudhjem är mysigast och till Fru Petersen måste ni åka...hungriga! ;)

    SvaraRadera