söndag 23 december 2012

Det tar inte lång tid....

...att få en ny vana eller ovana. 21 dagar exakt enligt de, som vet och jag kan bara instämma att Ja, så är det! Jag har inte varit inne på min blogg sedan den siste november och jag kom knappt ihåg lösenordet! ;) Jag har varit här inne och kollat på andras bloggar, men inte loggat in på min egen mer, än någon enstaka gång.

Lite komiskt är det allt med tanke på att December månad verkligen är min favoritmånad och jag har gjort en massa, som jag hade kunnat blogga om. Det hade nästan kunnat bli ett inlägg om dagen. Kanske just därför, som det inte har blivit några alls. ;)

Nu kör jag en bildkavalkad, som vanligt och passar samtidigt på att önska Er Alla en riktig GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!! :D

Julkladdkaka med smak av glöggUnderbara efterrätter på en av mina favoritrestauranger i Malmö, nämligen Lemongrass.

Julmarknad på Fredriksdal i Helsingborg. Kallt, men vackert.Adventsfirande hemma hos mig med gamla och nya vänner.Fikonmarmeladen, som jag gör varje år till jul.Julgodis med choklad och nötter.Min Mammas underbara pepparkakor. Inte riktigt lika tunna ;), men så goda och vilka ljuvliga minnen de väcker! :DKöpenhamnsbesök både med äldsta (= känt varandra längst!) M och med ♥ G ♥. Torvhallen vid Nörrebro. Har ni inte varit där, så stick dit bums! ;)4 kommentarer:

 1. Önskar dig en fin Jul och ett Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 2. Jaha, se där ja, du har ju hunnit med en hel massa. Köpenhamn blir det för vår del i mellandagarna och då står Torvhallen högst upp på listan!

  GOD JUL!

  SvaraRadera
 3. Så här en bit in på det nya året, säger jag...God fortsättning till er alla! :)

  SvaraRadera